SLIKARSKE KOLONIJE 2019


TERMINI:

1. termin

sob 22. junij- 25. junij (4 nočitve) 
“USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE”
Slikarska kolonija za odrasle

CENA: 320 EUR

2. termin

tor 2.7.- 8.7. (6 nočitev)  
“POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE”
Slikarska kolonija v Kampu Menina za otroke in mladino

CENA: 365 EUR

3. termin

ned.18. – ned. 23. avgust (5 nočitev)  
“KLIC DIVJINE “
Konjeniško slikarski tabor za otroke, slikanje in jahanje konjev

CENA: 380 EUR

Dragi ljubitelji umetnosti, pred vami je magična priložnost, da preživite čas v prijetni družbi, s podobno čutečimi dušicami.

Preko čutenja barv urejamo naša čustva, preko risbe se jasni naša misel. Slika sama je vedno refleksija našega notranjega kreativnega ognja in sposobnosti zaznavanja ter prizemljevanja naših želja, hrepenenj, vizij, čustev, opazovanj, doživljanj. 

Potopitev v globine vaših duš v čudovitem objemu narave, vam bo omogočila da, raziščete notranje pokrajine, prisluhnete svojim občutkom, ter vam bo pomagala, da prizemljite preko slikarskega procesa svojo vizijo oz. refleksijo. Biti in postati čuječi, pozorni, opazovalci, je lahko ključ do mariskaterih vrat, ki se odpirajo v lepoto navzven ali navznoter. To je lahko ključ, da v svoje življenje privabimo tisto, kar si želimo in postanemo zavestni ustvarjalci in občudovalci lepot. Lepota je refleksija življenja v vseh svojih odtenkih. Srčno dobrodošli! 


USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE

LINK: Kamp menina

Že nekaj časa me prosite odrasli, da vam pripravim slikarsko kolonijo. Tako, da z veseljem najavljam ustvarjalni program, ki sem ga skreirala prav v ta namen! 
Ta kolonija je primerna za ljubitelje, popolne začetnike ali za tiste, ki želite in potrebujete pri svojem izrazu nadgradnjo in jasno vodstvo pri bolj zapletenih slikarskih postopkih. Program je primeren tudi kot terapija, in je super priložnost, da se predate notranjemu miru in pocrkljate svojo dušico. 
Vsak posameznik bo voden individualno. Pred kolonijo bom z bolj zahtevnimi posamezniki pripravila grob načrt za dosego cilja. Druga možnost pa je, da se prepustite voditi po splošnem programu, ki ga boste prejeli ob prijavi in plačilu akontacije 150eur. 
4 dnevni ustvarjalni oddih v kampu Menina, ponuja celodnevni slikarski program. Slika se 3h dopoldan in 3h popoldan. Za prehrano in prenočitev je poskrbljeno in sta vključeni v ceno. 
Ta kolonija je primerna za vse starosti od 16 let naprej. 

POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE

Dragi mladi prijatelji, Slikarska šola Brine Torkar, vas ponovno vabi na poletne slikarske, ustvarjalne tedne. Naša ekipa,  toplo vabi, da se udeležite in sprostite tokrat v okolju čudovite Zgornje Savinjske doline, v kampu Menina. 

LINK: Kamp menina

Sam prostor bo mladini omogočil veliko izbiro igral, tako na umetnem jezeru in v vodi, kot tudi na prostem. Vsi, ki bodo želeli se bodo lahko udeležite tudi obiska adrenalinskega parka. Za ta obisk je potrebna dodatna prijava in plačilo 8 eur, ki niso vključeni v ceno programa. 
Slika se 6 h na dan in v tem času, bodo otroci v 7 dneh prešli in se preizkusili v vseh slikarskih tehnikah. (svincnik, oglje, akvarel, akril na platno, kolaž) 
Podrobni program dobite ob prijavi in placilu akontacije 150 eur. 

KLIC DIVJINE

Slikarsko konjeniški program prpravljen v sodelovanju z konjeniškim parkom Starošince, zelo srčno glasbenico in profesionalko na  področju konjeništva, Metko Demšar Goljevšček. 

Več informacij kmalu, program v delu!

LINK: Nakonju.si


Cene:
4 DNEVNI PROGRAM za odrasle v Kampu Menina je 320€

7 DNEVNI PROGRAM za otroke v Kampu Menina/cena: 365 eur, vključen ves material, prenočišče in prehrana (polni penzion).

Spanje v počitniških hišicah. Za programa “USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE” in “POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE” v kampu Menina lahko sprejmemo do 20 otrok. Program “KLIC DIVJINE” pa do 24 otrok. 


Kolonijo vodim z asistenti.

Brina Torkar mag., akad. slikarka, vodja slikarske šole Brine Torkar


Več informacij na tel: 041 644 475

prijave na e-naslov: torkar7@gmail.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *