Koper

V šolskem letu 2017/18 smo pričeli z izvajanjem programov tudi v Kopru v prostorih ŠOUP Koper.

Termin SREDA 16h – 19h.
Vabljeni k prijavam na 041644475 ali na novazorainfo@gmail.com

Skupina je polna!

Programi so namenjeni vsem generacijam. Prakticiramo tako medgeneracijske programe kot programe slikanja in risanje za mlajše, starejše, ljubitelje ali tiste, ki se želijo pripravljati na različne sprejemne izpite.
Težko je povedati kaj naredi dobrega likovnega ustvarjalca, obstaja toliko različnih stilov kot je posameznikov. Lahko pa rečem, da mi je pri pedagoškemu procesu pomemben oseben stik z vsakim posameznikom ter individualno delo. Le na ta način, lahko najlažje pomagam vsakemu udeležencu pri uresničitvi njegovih ciljev in želja. Želim si, da bi udeleženci spoznali sebe ter svoje omejitve, ter skozi to našli svoj oseben izraz. Za vse to pa je pomembna vztrajnost, delavna vnema, zaupanje, veselje do ustvarjanja, igra, sproščenost in nenazadnje tudi čas, ki je potreben, da se znanje vsidra in požene kali.
Slikarska šola in njeni programi bodo omogočili prijetno druženje ter na kreativen način vsakemu ponudili široko paleto možnosti, kjer se bo z vztrajnim delom posameznik likovno izrazil.
Ker se poleg slikanja ukvarjam tudi s psihološko astrologijo, lahko na željo posameznika vključujemo v likovno ustvarjanje tudi mitološke vsebine.
Zagotovo ne gre za običajno likovno izobraževanje, temveč za šolo, skozi katero spoznavamo samega sebe.

MATERIALI: Materiale, ki so potrebni za začetek dela (akrili, in slikarske emulzije, slikarske podlage, stojala itd.), dobite v šoli. Po želji lahko prineste vaše osebne potrebščine, ki se bodo lahko hranile v šoli in je potrebno, da so označene z imeni. Vključeno v ceno je tudi študijsko gradivo (skripte, fotokopije).

TERMIN IZVAJANJA IN CENA: Slikarska šola bo potekala od meseca septembra do junija. Mesečno plačevanje vam omogoča, da se ob prehodu v naslednji mesec odločite, ali boste z obiski nadaljevali ali ne. Cena s popustom velja za vse, ki bodo slikarsko šolo obiskovali redno – 80 eur/mesec. Šolnina je 800€ + 50€ (35 obiskov). 50 EUR je vpisnina, s katero se krijejo letni stroški za slikarski material in velja za celo šolsko leto.
Za tiste, ki bodo obiskovali šolo samo en mesec ali manj je redna cena 120 evrov/mesec – Za osnovnošolce, dijake, študente, brezposelne in upokojence: cena 80,00€

SLIKARSKA ŠOLA PODPIRA MLADE TALENTE. Zato je omogočen 35% popust za vse, ki se bodo vključili v program na ŠOUP-u, Koper

PRIJAVE: Prijavite zbiramo na telefon 041644475 ali na mail novazorainfo@gmail.com

Ob koncu dobite Brinino potrdilo o opravljenem tečaju oz. diplomo ob opravljenem šolskem letu.