Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

“Feniksov ponovni let – release and rebuilt”

30 septembra @ 13:00 2 oktobra @ 17:00


“Feniksov ponovni let-release and rebuilt ”30.9.- 2.10. 2022


Feniksov let bo slikarski vikend posvečen osebni transformaciji.Feniks simbolizira preporod, kjer se na novo rodimo, gremo čez ogenj, odvržemo nepotreben balast in ponovno vstanemo iz pepela.Priprave trajajo od pričetka prijave online. Tu vsak dobi 3 ure priprav, kjer bomo oblikovali kompozicijo vizije, ki vas pokliče.Trenutno so kar intenzivni dnevi, ko marsikaj še prihaja na dan. Slikarski vikend je primeren za vse tiste, ki potrebujete odmik v varnem prostoru in želite sprostitev stran od ponorelega sveta, direktno v svoj core, svoj vir.In še bistvo…Poleg osebne transformacije ob podpori feniksa, domov odneseš vrhunsko slikarsko delo, vredno veliko več kot je tvoja investicija v vikend.In to tu dobite!

3-dnevni luksuzni program, ki aktivira slikarski potencial v treh dneh, za kar nekateri porabijo več let. Dogajal se bo na mojem domu, ob Savinji, Šentjanž.Primeren je za odrasle, ki si želijo naslikati svojo prvo umetniško sliko, a za to nimajo časa ali prave usmeritve. Program se prilagodi potrebam posameznika in podpira manifestacijo vizije, ki jo udeleženec oblikuje v času predpriprav pod vodstvom profesionalne slikarke. Proces slikanja je podprt z izdelavo osebne astrološke karte, aktivacijo osebnih kod z jezikom svetlobe, z reiki in timeline healing podporo. Udeleženec bo pridobil osnove zlaganja profesionalne likovne kompozicije in iskanje ter oblikovanje vizije.Slikamo v naravi, ob reki, kjer preživite čas v teh poletnih dneh, ob lepem vremenu tako, da slikate na prostem in se kopate v prijetnih tolmunih Savinje.3-5 prostih mest.

Ta delavnica bo odprla prostor za celjenje odnosov znotraj nas in iz znotraj navzven. Čas v naslednjih treh tednih je namenjen razumevanju in opazovanju naših odnosov (ker je Merkur v znamenju zraka). Ker bo Merkur v svojem retrogradnem teku dosegel znamenje device, bo potrebno poleg razumevanja vzpostaviti učinkovitost, ekonomičnost in praktičnost v teh odnosih. Posledično bo to vplivalo na zmožnost zasedanja lastnega prostora na čimm bolj zdrav ter do sebe in drugih ljubeč način. Komunikacija bo tu ključnega pomena.

Cena: 707 EUR (z DDV), early bird cena 597 EUR (z DDV) 14 dni pred začetkom.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
novazorainfo@gmail.com
tel.: 041-644- 475www.slikarska-sola.si

PRIJAVE – KLIK

VEČ – KLIK

707 EUR (z DDV), early bird cena 597 EUR (z DDV) 14 dni pred začetkom.

Zavod Nova Zora

Pri Brini

Šentjanž 70
Šentjanž, 3332 Slovenija
+ Google Map
041644475

No Responses

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja