Program z otroci, poteka preko igre, je bolj kreativno in je osredotočeno na spoznavanje različnih tehnik in oblik. Potek dela je pravtako kontinuirano, eksperimantalno in tudi študijsko. Otroci, ko so pripravljeni, poskusijo narediti portret in pojavne oblike, živali po opazovanju. V začetku jih bolj spodbujamo k risanju in slikanju po domišljiji. Program je prilagojen posamezniku in njegovim željam. Izbiranje motiva je popolnoma prepuščeno otrokom, razen v primerih, ko ne vedo kaj bi izbrali. 

Slikajo in rišejo z akvarelnimi barvami, z akrilnimi barvami na platno, ogljem, barvnimi svinčniki, flumastri, mešajo tehnike.

Več v članku: povezava

Prijave tukaj

Slikarski tečaji za otroke potekajo v dveh starostnih skupinah:

1. Otroci med 3 in 6 leti starosti imajo dve urni termin in prihajajo na uro s starši, vsaj tisti najmlajši. (ob ponedeljkih v Ljubljani od 15h do 17h)

2. Otroci med 7 in 14 letom pa tako kot odrasli tri urni termin.

Več o terminih glejte pod termini/kraji.

Poleg rednega letnega programa pripravljamo tudi slikarske tabore, jahalno-slikarske tabore, počitniške delavnice v času poletnih, jesenskih in ostalih počitnic.

CENA ZA REDNE UDELEŽENCE:

– za otroke of 7 let naprej je šolnina 800eur + 22% DDV (10 mesecev) – mogoče je pavšalno plačevanje 80eur + 22% DDV/mesec

* izobraževanje poteka enkrat tedensko po 3 uri.