28.-30. 1. 2022
Okvirni program vikenda “ROJSTVO IN PREPOROD”

Program se prične v petek ob 12h uri in poteka vsak dan, kjer boste slikale na dan od 6h do 8h-prilagojeno posameznici. V nedeljo se zaključi program ob 17h.


Vse se odvija v prelepi naravi, v mojem domu na vikendu, ki je ob vstopu v Logarsko dolino. Prebujamo se ob strugi Savinje, ki je 2 m stran od hiše in kjer se lahko vsako jutro ali kadarkoli čez dan okopaš. Slikamo v hiši, v primeru lepega vremena pa smo lahko zunaj na terasi. V skupini boste največ 3 udeleženke, kar bo odprlo zelo intimen mil prostor. Vse se odvija v prelepi naravi, v mojem domu na vikendu, ki je ob vstopu v Logarsko dolino. Prebujamo se ob strugi Savinje, ki je 2 m stran od hiše in kjer se lahko kadarkoli okopaš. Na mestu, kjer je sedaj vikend je bil nekoč mlin. Samo območje je prepredeno z vodo in dvema majhnima otočkoma, smo v Savinjskem raju, kjer je vse prirejeno. V zimskem času to velja samo za najbolj pogumne, ki bi želeli doživeti knajpanje v reki.

Pravtako v zimskem času slikamo v hiši. Pomladi in poleti, še posebno v primeru lepega vremena, pa smo lahko zunaj na terasi. V skupini boste največ 3 udeleženke, kar bo odprlo zelo intimen, mil prostor.

TERMINI SLIKARSKIH VIKENDOV V LETU 2022:

 • 25.-27. februar
 • 25.-27. marec
 • 27.-29. maja
 • 17.-19. junij
 • 23.-25. september
 • 25.-27. november
 • 16.-18. december


Petekkosilo ob 13h.

Ob 14h se dobimo ob ognju, poleg reke pred hišo, podelimo naše namere, se sprostimo, naredim aktivacijo z jezikom svetlobe-prenos in aktivacija osebnih kod in se povežemo z ustvarjalnim ognjem maternice in vsemi deli svoje biti. Priprave za vstop pred svoje platno. Slikanje se prične ob 15h in nadaljuje pod mojim individualnim vodstvom, do 20h 30 min. PRIPRAVE PRED DELAVNICO SO dodatni bonus programa in potekajo online individualno. Namen priprav je, da ko pridete na vikend imate že točno postavljeno vizijo in risbo slike, ki jo boste slikale. Tako da vse tri dni samo slikamo in smo polno v tem procesu.


Sobota: Slikanje od 9h zjutraj do 13h (kosilo-načeloma bo samopostrežba hrane in narejen jedilnik glede na potrebe posameznika/veganska, vegetarijanska ali kakršnakoli druga prehrana). Slikanje se nadaljuje do 20h 30min, po bioritmu vsake posameznice, po programu, ki ga postavimo na pripravah online.

Nedelja: Slikanje od 9h do 17h, zaključujemo dela.

Vsaka bo Vsaka bo dobila močno aktivacijo, da pride v stik z svojo kreatorsko močjo. To se zgodi že ob prvem stiku z menoj. Sem nosilka kod svetlobnega jezika. Slikanja se pod mojim vodstvom spomniš in v primeru, da nisi imel pred tem izkušenj v slikarstvu, bo to zagotovo zelo močna izkušnja, ki jo boš integrirala še nekaj tednov po procesu:

 • kjer boste pridobili znanje preko prakse
 • osvojili slikarske postopke vezane na tematiko svojega dela
 • prišli v stik z svojimi notranjimi svetovi in vizijami tudi za naprej
 • dobili realen občutek, na kakšen način vstopiti v slikarsko polje, in kaj to zahteva od vas
 • ves proces od  trenutka odločitve za ta program, te bo postavljal v svoj steber in osebno kreatorsko moč
 • aktivacija tvojih osebnih kod
 • medij je predvsem slikarski
 • sinhronizacija z vsemi deli sebe, zelo raznolik proces za posameznika
 • vse poteka v stanju čutenja sebe, svojega telesa, občutkov, ustvarjalne strasti
 • in še veliko drugega, kar bom vesela, da podelite z menoj ob koncu programa/za vsako je izkušnja edinstvena
 • vse kar lahko čutimo, lahko tudi manifestiramo
 • sam proces, ki nas poveže z našimi občutki in ko kreiramo našo notranjo vizijo, ustvari vortex za manifestacijo
 • sedeti sam s svojimi občutki, preko priprav in ustvarjalnega procesa, nam odpre možnost, da damo fokus tudi tja, kar si želimo prizemljiti, obenem pa občutkov nelagodja ne odrivamo

Cena je 707 (580 + 127) eur z DDV, early bird cena za 597 (490 + 107) eur je odprta še do 7. 1. Možno plačilo na obroke.

TU JE VKLJUČEN ves material, hrana in prenočišče. BONUS – DARILO programa so pripravljalne ure pred delavnico, ki bodo potekale online po dogovoru s posameznikom.

ŽIVLJENJE NE BO NIKOLI VEČ ENAKO – DOBRODOŠLA NA KROV 🌈🌈🌈🌈🤗!🙌

Direktorica ZAVODA NOVA ZORA in vodja programa slikarski vikend “MANIFESTACIJA VIZIJ” vas toplo pozdravljam!
Za več info me pokličite na 041644475

BRINA TORKAR

VTISI UDELEŽENCEV – Lemurijski, hatorski in Izis slikarski vikend

“Če ste kdaj pomislil da bi slikali, če je kdaj bila četudi zelo majhna želja da bi slikali, potem vam lahko povem, da lahko slikate…. pri Brini Torkar, in če ste pozabili kdo vse ste, boste tukaj našli sebe in vse izgubljene delčke vašega srca in duše.”

Alma Šenk

“….besede so bile odveč, odpiralo se je, lemurijske svete kode so padale.

Lemuria8 

“Hatorski vikend z Brino je meditacija, spokojnost, pot vase, užitek ob glasbi, vonju eterike, povezanost žensk, sprehod ob reki, umirjenost prostranosti, dotik psa ki mirno leži pod nogami, jutranje prebujanje ob kavi, klepet, tišina, pogovor in odkrivanje svojih najlepših globin… na blazini speča muca ….. šele nato preidemo k bistvu in nameri.. slikati, z umetnico ki spretno meša barve in poišče vse najgloblje in najlepše nianse …. sproščeno te vodi da se počutiš kot da to počneš že 20 let vsak dan … pa čeprav je čopič prvič v tvoji roki. In ko po dveh dneh in nočeh pogledaš svojo sliko, strmiš vanjo in bereš zgodbe ki so napisane na njej …. samo ti jih vidiš in tebi so namenjene. Hvala Brina za vse kar nam daješ.”

Maka Virant

“Ta vikend mi je dal uvid, da dobim fokus in se osredotočim na svojo pot umetnosti. Pri tem se globoko zahvalim mentorstvu Brina Torkar, Slikarska šola Brina Torkar, ki me je razštelala, spravila ven iz moje zone udobja in okvirjev ter me vodila skozi proces. Hvala”

Tina Setis 

Ko je učenec pripravljen, pride učitelj… Tako sem jaz končno našla Brino in njeno Slikarska šola Brina Torkar. Za mano je čudovit a tudi naporen slikarski vikend. Brina je takoj začutila kje na svoji umetniški poti sem in kako me lahko vodi. Slika, ki sva se je lotili je bila zame ogromen korak naprej. Brina je točno vedla kaj lahko od mene pričakuje in kaj vse me mora naučiti, da bom od vikenda z njo dobila največ kar lahko. In dobila sem ogromno praktičnega znanja in še več zagona za naprej 😊🦢💜

Sem šele na začetku svoje slikarske poti, zato sem neskončno hvaležna za Brino in njeno vodstvo. Veselim se nadalnjega raziskovanja sebe in vsega kar se je v meni nabiralo 33let, pa nisem znala izrazit 🙈 Ustvarjanje je zame pot nazaj k sebi. Že dolgo nazaj sem skrenila s poti in se oddaljila zelo daleč stran od tiste prave Ane, ki jo moram zdej spet poiskat v sebi 😉😊 Hvala Brina Torkar za vse kar si 😊💜🦄🦢🌞

Ana Heij

Kakšen slikarski vikend, pa to je bil cel spa! 😃 Dobila sem še MNOGO več, kot samo lekcije slikanja, kljub temu, da sem v prvi vrsti prišla zaradi tega. Hvala Brina, čudovito je sodelovati s teboj in res sem iz srca hvaležna za to navezo. Všeč mi je tvoj sproščen pristop, res dopuščaš ogromno svobode ustvarjalcu, čeprav hkrati na visoko strokovnem nivoju. ❤ Zelo všeč mi je bil proces priprave, da si vzameš čas, da skupaj ustvariš vizijo z učencem… Še najbolj od vsega pa sem navdušena nad tem, da poiščeš ustvarjalčevo esenco in da se mi je dejansko že pri prvi sliki izoblikovala vizija, v katero smer želim ustvarjati tudi v prihodnje, kaj so moje tematike, kaj prebiva v mojem fantazijskem svetu… Glede na to, da me navdušuje mnogo slikarskih smeri in tehnik, sem zelo vesela, da imam nek glavni fokus, ki mu želim slediti, ker sicer bi najbrž ta fokus bil razpršen v vse smeri… 😃 Pa tudi vem, da se mnogo artistov srečuje in ubada ravno s tem, kaj bi naj bila njihova glavna vizija… Tako, da zdaj potrebujem zgolj še ogromno potrpežljivosti do sebe in vaje, vaje, vaje… 😊

Sicer je bil pa ta vikend tipičen primer, da naključij ni, saj smo se zbrali ravno pravi ljudje, ki smo si v tistem trenutku rabili predati takšna in drugačna sporočila, ki se še celo po enem mesecu zlagajo na svoje mesto. Ustvarili smo zelo prijetno, ustvarjalo vzdušje, sveti prostor in globoko raven sprostitve, kar je izredno pasalo duši in telesu. Seveda pa sem pod nadvse podpornim vodstvom začela končno ustvarjati v smeri, ki sem jo kar nekaj časa sanjala, pa nisem vedela kako se pripraviti do prvega koraka. Hvala še enkrat Brina za to prekrasno iniciacijo v slikarstvo! Odkrivam čisto nove, pravljične svetove in se z navdušenjem učim o mnogih plasteh slikanja in obstoja, kot takšnega… še v naravi opažam vedno več novih podrobnostih, da o odkrivanju sebe in svojih vzorcev skozi slikanje sploh ne govorim. 😃 Nadvse izpopolnjujoča avantura! ❤ In komaj čakam, da nadaljujem to pot in da morda v prihodnosti skupaj ustvarimo še kaj magičnega! ❤

Moji vtisi po delavnici:). Zelooo intenzivno sem dozivljala te tri dni in še vedno se vsi novi ključi znanja integrirajo. Res daješ ogromno znanja in usmeritev. Moram rečt, da se pri meni ni premaklnilo samo področju slikarskega znanja, ampak imam občutek, da je blo nekaj še veliko več, na čisto drugih nivojih. Kot, da sem dobila kode za konkretne življenske premike🧝‍♀️🔥🌈 Pa tooook dobr smo se imele in tisti tvoj domek, Brina… tok domače in sproščeno sem se počutila🥰. Hvaležna sem za to izkušnjo🙏💜🙏

Tadeja Hojnik