Dragi ustvarjalci in prijatelji umetnosti,

počitnice vsaj za nekatere se počasi iztekajo. V letošnjem poletju smo uspeli izvesti kar dva poletna tabora. Enega v Bohinju in enega v Cvetkolandu. Zopet je za nami uspešno delavno leto, kjer smo imeli dve zaključni slikarski razstavi. Novo šolsko leto pa že trka na naša vrata.

Prav zaradi tega vabim vse tiste, ki bi se radi preizkusili v slikanju na platno, risanju ali slikanju z akvareli, da se pridružite na intenzivnemu programu, ki bo naslednji torek in sredo 28.8. in 29.8. od 15h do 21h, na Poljedeljski 6.

Vabljeni ste vsi, ki ste že obiskovali program slikanja, pa tudi tisti, ki boste to počeli prvič.

Program je primeren tudi za vse tiste, ki bi želeli izraziti in spraviti v fizično obliko vizije, ki ste jih prejeli na obredu. To je super priložnost da greste s semeni, ki ste jih prejeli še bolj navznoter in si jih še malo bolj osvetlite, jih negujete s svojo pozornostjo ter jih preko slikanja prizemljite.

Vabljeni seveda vsi. Tudi tisti, ki niste bili na obredih.

Edino kar prinesete s seboj je dobra volja in nekaj referenc (podobe živali, ljudi, vzorcev – najdite jih na spletu in jih sprintane prinesite s seboj. Pomembno je da vas podobe kličejo, čutite do njih privlačnost in ljubezen, da vam pomenijo nekaj.)

Vse ostalo boste dobili pri meni.

Cena programa je 80 eur

Kontakt: torkar7@gmail.com ali na st: 041644475

Toplo vas pozdravljam in se veselim dela z vami.