O programu

Digitalno risanje in slikanje za otroke ter mladino

Digitalno risanje je v današnjem času zelo perspektivno in predvsem vsestransko uporabno tudi pri nadaljnem izobraževanju za vse digitalno-umetniške smeri.

Veščino risanja in slikanja otroci ter mladina, razvijejo do zelo virtuoznega nivoja, ter tako pridobijo močno podlago, risarsko-slikarski temelj.

Program je prilagojen posamezniku, čeprav dela in se uči v skupini. Začetniki se najprej spoznajo z uporabo programskih orodji in risalnega pripomočka. Nato pa postopoma dograjujejo svoje znanje do napredne stopnje.

Rišemo od bolj osnovnih motivov po opazovanju, ko pa ima posameznik že bolj razvite veščine, pa začne sestavljati lastne kompozicije. S tem učenci širijo svojo vizualno knjižnico, ki jim pomaga pri kreaciji lastnih domišljijskih svetov in likov.

Prijave potekajo celo leto.

SPLETNA ŠOLA DIGITALNEGA RISANJA

KAJ DELAMO?

Digitalno risanje in slikanje

KAJ POTREBUJEŠ?

grafično tablico ali zaslon

KJE:

ZOOM aplikacija

KDO:

Otroci in mladina

KDAJ:

Torek 16.00-19.00

Pridruži se nam! Vzelo ti bo samo minutko

Vpis v program je možen skozi celo leto.

Za več informacij o prostih mestih, lokacijah in terminih pošljite  informativno prijavo.

Poleg rednega letnega programa pripravljamo tudi:

slikarske tabore, počitniške delavnice (v času poletnih, jesenskih in ostalih počitnic), vikend delavnice (čez celo leto), individualno poučevanje za 1 dan, poslovne delavnice in digitalno risanje (letni program).

CENA ZA REDNE UDELEŽENCE:

– za otroke of 7 do 15 let naprej je šolnina 1037 EUR (10 mesecev od vpisa) – mogoče je pavšalno plačevanje 103,7 EUR/mesec + vpisnina

– od 15 let naprej je šolnina 1464 EUR (10 mesecev od vpisa) – mogoče je pavšalno plačevanje 146,4 EUR/mesec + vpisnina

* izobraževanje poteka enkrat tedensko po 3 ure. V primeru izostanka od ure je možno uro nadoknaditi online ali v kakšnem drugem terminu.

Več na strani:   CENIK


Dela naših učencev

Informativna prijava

Vpisi potekajo čez celo leto, v različnih krajih po Sloveniji. Programi trajajo 10 mesecev od vpisa, razen v času šolskih počitnic. Z informativno prijavo boste prejeli več informacij o posameznem programu in ne predstavlja nobene obveznosti za vas.