🎨💗🖌️💗🌈💗🎨💗🌈💗🎨💗🖌️💗🎨


🖌️✨Dragi mladi upi, drage ustvarjalne duše, slikarska šola bo letošnjo jesen dopolnila 10 let obstoja. Toplo vas vabimo k vpisom v naše res edinstvene programe. Za vpis pri nas potrebujete le veselje do ustvarjanja, dobro voljo ter vztrajnost.🌀🌈🌀😊


vpisnice najdete na :

slikarska-sola.si

torkar7@gmail.com pošljete na naš naslov

ali pustite sporočilo in pridobite več info na kontaktu: 041644475


🖌️✨Slikanje je ustvarjalni proces, ki nas upočasni v tem “divjaškem svetu hitrega konzumiranja in potešitve navideznih potreb“ in kot tak je čudovito orodje, ki nam lahko odpre pot do spoznavanja naših pravih potreb. 


🖌️✨Pri samem slikarskem procesu je bistveno, da se povežemo z našimi globinami, z samim seboj, z našimi vizijami, čustvi in ustvarjalno močjo.


 🖌️✨Sam slikarski proces omogoča veliko podporo osebnostnemu razvoju, urjenje potrpežljivosti, utrejevanje in prepoznavanje lastnega hotenja, prepoznavanje lastne avtentičnosti in edinstvenosti. Pridobitev samozavesti je zagotovljena, saj se samodejno poveže preko izkušnje, ko dobimo neko zamisel, jo izpeljemo od začetka do konca in jo prizemljimo v realnost.


🖌️✨To, da v sebi tudi prepoznamo lastno sposobnost, da zmoremo ustvariti in negovati našo vizijo, posaditi seme in ga vzgojiti v lepo drevo, da vsakemu posamezniku resnično veliko samopodporo. Naloga nas učiteljev je predvsem v tem, da držimo varen podporen prostor vsakemu in ga podpremo z našim znanjem, takrat in tam kjer je potrebno. 


🖌️✨Sam občutek, ko nekaj konkretnega ustvarimo iz lastnih občutkov, sami tako kot si želimo, nam vlije lahko veliko samozavesti ter krepi pozitiven pogled na sebe ter podpira našo samopodobo, našo edinstvenost. To pa je pomembno in velik doprinos vsakemu posamezniku, ne samo pri mladih, temveč pri vseh generacijah. 


🖌️✨V naši slikarski šoli je torej temelj izobraževanja, odnos s posameznikom. Posamezniku stojimo ob strani, mu pomagamo presegati frustracije in blokade ter ga ljubeče spodbujamo pri njegovem ustvarjalnem procesu. Samo likovno znanje, ki je sicer pomembno in ga tudi imamo veliko, ne dobi svojega smisla brez podpornega celostnega pristopa in osebnega odnosa z učenci. Da je naš pristop zelo funkcionalen, so dokaz nadpovprečni uspehi, rezultati posameznikov, prav zaradi tovrstnega načina učenja, v zadnjih 10 letih.


🖌️✨Šola je primerna tako za tiste, ki jim slikanje predstavlja terapevtski ventil, kot tiste, ki bi želeli pridobiti dovolj znanja za nadaljevanje študija na srednjih šolah in na univerzitetnih likovnih programih. 


🖌️✨Velikokrat so Univerzitetni programi, ki sicer ponujajo dovolj znanja, pregrobi do posameznikovega, pri umetniških dušah, še posebej subtilnega karakterja. Zato se lahko zgodi, že zelo zgodaj pri otrocih da pride do blokad. Žal učitelji, ki pravtako niso podprti s strani učnega sistema, zaradi prevelikega števila učencev, ne zmorejo posvetiti svoje pozornosti posamezniku, da bi bili dovolj videni in podprti individualno, pri razvoju svojega talenta. Pri nas so skupine male do 10 učencev na skupino. 


🖌️✨V naši slikarski šoli, nudimo ta posluh že zelo mladim ustvarjalnim dušicam. Dovolimo jim veliko svobode pri ustvarjanju, hkrati  poskušamo dati ravno prav discipline in ljubečo avtoriteto, da se naučijo vztrajanja in so dovolj motivirani, da si lahko sami določijo in skreirajo motiv, vizijo, ki jo želijo prizemljiti, preko kateregakoli slikarskega medija. 


🖌️✨Ko je posameznikovo jedro dovolj močno, in posameznik pridobi dovolj znanja, samozaupanja; se veliko lažje sooča z zahtevami bolj grobih in togih javnih izobraževalnih sistemov. 


🖌️✨Želja naših programov je, da vzpostavljamo most z javnimi izobraževalnimi programi. V zadnjih letih smo bili zelo uspešni. Pri sprejemnih izpitih imamo namreč 100%uspeh. 


🖌️✨Ponujamo vam velik spekter znanj, pedagoških prijemov, ki se prilagajajo posamezniku, kjer boste lahko vse vrste generacij in karakterjev, razvili in razširili svoja ustvarjalna krila.


vodja slikarske šole

Brina Torkar

direktorica zavoda Nova Zora

Categories:

Tags:

No responses yet

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen.