O programu

Digitalno risanje in slikanje za otroke ter mladino

Digitalno risanje je v današnjem času zelo prespektivno in predvsem vsestransko uporabno tudi pri nadaljnem izobraževanju za vse dgitalno-umetniške smeri.

Veščino risanja in slikanja otroci ter mlaina, razvijejo do zelo virtuoznega nivoja, ter tako pridobijo močno podlago, risarko-slikrski temelj.

Program je prilagojen posamezniku, čeprav dela in se uči v skupini. Začetniki se najprej spoznajo z uporabo programskih orodji in risalnega pripomočka. Nato pa postopoma dograjujejo svoje znanje do napredne stopnje. 

Rišem od bolj osnovnih motivov po opazovanju, ko pa ima posameznik že bolj razvite veščine, pa začne sestavljati lastne kompozicije.

Prijave potekajo celo leto

ŠOLA DIGITALNEGA RISANJA IN SLIKANJA

KAJ DELAMO?

Digtalno risanje in slikanje

KAJ POTREBUJEŠ?

Prenosnik in grafično tablico ali zaslon

ali Apple Ipad

KJE:

 V živo ali preko ZOOM-a

ZA KOGA:

Otroci, mladina in odrasli

KDAJ:

torek 16.00-19.00

sreda 16.00-19.00

Pridruži se nam! Vzelo ti bo samo minutko

Vpis v program je mogoč skozi celo leto.

Za več informacij o prostih mestih, lokacijah in terminih pošljite informativno prijavo.

Poleg rednega letnega programa pripravljamo tudi:

slikarske tabore, počitniške delavnice (v času poletnih, jesenskih in ostalih počitnic), vikend delavnice (čez celo leto), individualno poučevanje za 1 dan, poslovne delavnice in digitalno risanje (letni program).


CENA ZA REDNE UDELEŽENCE:

– za otroke of 7 do 15 let naprej je šolnina 1037 EUR (10 mesecev od vpisa) – mogoče je pavšalno plačevanje 103,7 EUR/mesec + vpisnina

– od 15 let naprej je šolnina 1464 EUR (10 mesecev od vpisa) – mogoče je pavšalno plačevanje 146,4 EUR/mesec + vpisnina

* izobraževanje poteka enkrat tedensko po 3 ure. V primeru izostanka od ure je možno uro nadoknaditi preko spleta ali v kakšnem drugem terminu.

Več na strani:  CENIKInformativna prijava

Vpisi potekajo čez celo leto, v različnih krajih po Sloveniji. Programi trajajo 10 mesecev od vpisa, razen v času šolskih počitnic. Z informativno prijavo boste prejeli več informacij o posameznem programu in ne predstavlja nobene obveznosti za vas.


Dela naših učencev