Spoštovani iskalci luči,

preko Zavoda Nova Zora se odpira nov program za začetnike-učenja Psihološke astrologije, ki ga bom vodila sama in bo potekal online, preko zooma.

Trenutno imamo še prostih 5-6 mest. V skupino bom vzela največ 10-12 študentov. Učenje bo potekalo po metodi Carla Gustava Junga – po principu aktivne imaginacije. Več o programu vam bom predala na osebnem razgovoru, kjer bomo tudi ugotovili ali ste primerni za ta program.

Vsi zoomi se bodo snemali, tako da boste dobili na mail po vsakem srečanju tudi zoom posnetke.

Začetni tečaj astrologije in učenja jezika vas bo naučil in seznanil z osnovami in jezikom astrologije. Program bo trajal približno leto dni- oz. približno 4 obiske na mesec. Poleti bomo imeli počitnice. Pričetek je predviden v sredini ali drugi polovici oktobra.

Plačevanje je možno mesečno ali v enkratnem znesku- 4 obiski 100 eur plus DDV= 122 eur mesečno

Srečanja : 40 srečanj po 3h

  • 9 srečanj, planeti
  • 12 srečanj hiše in znamenja
  • 5 srečanj aspekti
  • 10 srečanj izdelava astrološke karte, primeri od studenta, vaje
  • 4 srečanja progresije, tranziti

MOJA POT Z ASTROLOGIJO:

🔥💫💜Zame je astrologija jezik, tako kot vsak drug jezik. Tisto, kar je drugače je to da se dotika nečesa globokega v duši posameznika. In zelo redko je v teh krogih, kjer sem se učila prihajalo do trivialnih pogovorov. Ušesa mi je vedno pristrigla.

🔥💫💜Astrologija me je zanimala, že kot 13 letno deklico. Rada sem se poglabljala vanjo in iskala odgovore.

Že takrat bi se učila, če bi poznala učitelja.

🔥💫💜V času absolventskega staža, sem končno prišla do študija astrologije.

In tam, ko smo pogledali v karte drug drugega, sem dobila občutek domačnosti in prvič sem se lahko pogovarjala malo drugače. Tak mir in strast sem prej našla samo v svojem ateljeju.

Ta pogovor malo drugače, je bil zame, kot da se je odprlo polje mostov, kjer smo se lahko iskreno dotikali v globino duše drug drugega.

Učiteljica je velikokrat povdarila, da astrologijo potrebujemo občutiti in da ne naredimo veliko, če se jo samo naučimo na pamet. Ja, samo jezik je premalo.

Astrologija je z menoj že 15 let in po dolgem času me je zopet zamikalo da odprem vrata in vas povabim v raziskovanje lastnih globin. 1 leto bo približno trajal program, preko katerega bomo prišli skozi študij, kjer se bomo učili astrološkega jezika, na podlagi razumevanja astrološke karte posameznika. Hkrati pa boste imeli možnost občutiti astrologijo in arhetipe karte na lastnih primerih.

Skupina se še sestavlja. Pričeli bomo predvidemo v oktobru. Dobrodošli 🙋🏾‍♀️🌈🔥!

Skupina bo mala in intimna. Proces učenja bo potekal po modulih. 🔥🙋🏾‍♀️🥳🌟🌟🌟

To je klic za vse tiste, ki bi radi pogledali v globino svoje duše, ozaveščali podedovane vzorce in sprejeli sebe takšne kot ste z namero, da stopimo skupaj v najboljšo verzijo samega sebe. Počasi, a čvrsto.

Toplo vas vse pozdravljam🙋🏾‍♀️🔥🌟

Brina Torkar
vodja programa začetne astrologije in direktorica Zavoda Nova Zora

za vse info me lahko pokličete na 041644475