PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

Okvirni program psihološke astrologije

Odpiram prostor 3-5 ženskam/moškim

Trenutno imam še prostih 5-6 mest. V skupino bom vzela največ 10-12 študentov. 

Učenje bo potekalo po metodi Carla Gustava Junga – po principu aktivne imaginacije. Več o programu vam bom predala na osebnem razgovoru, kjer bomo tudi ugotovili ali ste primerni za ta program.

Vsi zoomi se bodo snemali, tako da boste dobili na mail po vsakem srečanju tudi zoom posnetke.

Začetni tečaj astrologije in učenja jezika vas bo naučil in seznanil z osnovami in jezikom astrologije. Program bo trajal približno leto dni- oz. približno 4 obiske na mesec. Poleti bomo imeli počitnice. Pričetek je predviden v torek 29.9.2023 ob 18.00-21.00.

Srečanja : 35 srečanj po 3h

–9 srečanj, planeti

–12 srečanj hiše in znamenja

—5 srečanj aspekti

—9 srečanj izdelava astrološke karte, primeri, ki jih pripravijo študenti, vaje

O programu

Dragi iskalci luči, preko Zavoda Nova Zora se ponovno odpira program za začetnike-učenje Psihološke astrologije, ki ga bom vodila sama in bo potekal online, preko zooma.

Lanskoletna skupina je uspešno zaključila prvo leto izobraževanja. Zelo sem zadovoljna z delom skupine. Udeleženci pišejo o izkušnji 1. letnika psihološke astrologiji takole: pojdi na pričanja

Če so vas pričanja premamila ste toplo dobrodošli.

Astrologijo se lahko uči, po malih korakih, predvsem pa se jo občuti.

MOJA POT Z ASTROLOGIJO:
  • Zame je astrologija jezik, tako kot vsak drug jezik. Tisto, kar je drugače je to da se dotika nečesa globokega v duši posameznika. pritegnila me je tudi z vzdušjem, ki ga ustvarja in zelo redko je v krogih, kjer sem se učila prihajalo do trivialnih pogovorov. Ušesa mi je vedno pristrigla. Ta globina, zaznava in širina, ki jo prinaša občutenje astrologije, me spremlja že od nekdaj.
  • Astrologija me je zanimala, že kot 13 letno deklico. Rada sem se poglabljala vanjo in iskala odgovore. Že takrat bi se učila, če bi poznala učitelja.
  • V času absolventskega staža, sem končno prišla do študija astrologije.

In tam, ko smo pogledali v karte drug drugega, sem dobila občutek domačnosti in prvič sem se lahko pogovarjala malo drugače. Tak mir in strast, sem prej našla le svojem ateljeju.

Ta pogovor malo drugače, je bil zame, kot da se je odprlo polje mostov, kjer smo se lahko iskreno dotikali v globino duše drug drugega.

Učiteljica je velikokrat poudarila, da astrologijo potrebujemo občutiti in da ne naredimo veliko, če se jo samo naučimo na pamet. Ja, samo jezik je premalo.

Astrologija je z menoj že 16 let in po upešno pripeljani skupini čez prvi letnik, sem se odločila, da odprem prostor in vas povabim v raziskovanje lastnih globin ponovno. 1 leto bo približno trajal program, preko katerega bomo prišli skozi študij, kjer se bomo učili astrološkega jezika, na podlagi razumevanja astrološke karte posameznika. Hkrati pa boste imeli možnost občutiti astrologijo in arhetipe karte na lastnih primerih.Skupina se še sestavlja. Pričeli bomo v mesecu septembru . Dobrodošli

Skupina bo mala in intimna. Proces učenja bo potekal po modulih.

To je klic za vse tiste, ki bi radi pogledali v globino svoje duše, ozaveščali podedovane vzorce in sprejeli sebe takšne kot ste z namero, da stopimo skupaj v najboljšo verzijo samega sebe. Počasi, a čvrsto.


Prijave ali več info na 041 644 475  ali na novazorainfo@gmail.com

Lahko rezervirate  15 min brezplačen klic z menoj, da ugotoviva ali je retreat res tisto, kar si želite in potrebujete zase.


CENA

1000€+DDV = 1220€ za 35 obiskov (105 ur)

Plačevanje je možno mesečno – pavšalno ali v enkratnem znesku.

Pavšalno mesečno plačevanje = 100€+DDV (10 mesecev)

“Šola astrologije mi je ful dobra sprostitev in razvedrilo. Spoznavati sebe skozi astrologijo mi je zelo zanimivo! V astro šolo sem se vpisala ravno zaradi svojih življenskih situacij, ki so se mi zdele brezizhodne in na trenutke sem obupovala nad svojim življenjem. Želela sem se bolj spoznati in najti rešitve iz navidez brezizhodnih situacij, rešiti se iz projekcij in bolj zavestno zaživeti, ter bolj harmonično funkcionirati z otrokom in partnerjem. Lahko povem, da sem naredila kar velik napredek s pomočjo astrologije, ki se odseva v odnosih z drugimi ljudmi in v odnosu do sebe.

Zanimive so bile tudi meditacije, ki smo jih delali skoraj celo 1. leto astrološke šole, ko smo spoznavali svoje postavitve karte. Kako močne meditacije, polne uvidov so znale biti na področjih, kjer imamo delo na sebi in kjer smo dobro postavljeni. Brina nam je bila vedno v oporo, če so prišla kakšna globja občutja na površje, si je vzela čas, nam držala varen prostor in če je kdo potreboval, nam je bila na razpolago kadarkoli. Z 2. letnikom astrološke šole smo ravno začeli. delamo karte naših znancev. Tudi to mi je nadvse zanimivo in vedno komaj čakam na naš ponedeljek. V skupini se imamo fajn, se dobro nasmejimo, včasih smo skupaj s kakšnim članom žalostni… Lepa, harmonična in radovedna skupina se je ustvarila.”


Marinka

“Moje leto v astrološki šoli Brine Torkar je bilo imenitno. S svojim toplim pristopom, širokim obzorjem znanja je mene in sošolce počasi integrirala v svet astrologije. Vsakemu od nas je bilo dano veliko individualnega prostora, da smo lahko na lastni karti/koži v nas same skočili. Brina ima pač dar poučevanja v mezincu. Pravzaprav je bilo tako zabavno, polno, da mi je astroloski ponedeljek res bil tisto veselje/cilj priti cez teden.”

Esther

“Astrološki šoli sem se pridružila kot čista začetnica. Takrat bi se verjetno celo morala dobro potruditi, da bi naštela vsa astrološka znamenja. Me je pa to področje od nekdaj zanimalo in prav zanimivo je, kako sem naletela na Brino.
Astrološka šola je tako postala moj nov resen hobi, pravi odklop od vsakdanjika. Tu mi predvsem ustreza Brinin način podajanja snovi, vzdušje, ki ga vzpodbuja, sproščene debate in izmenjave izkušenj. Prav hvaležna sem za sošolce in hvala Brini, da nas je oblikovala v res prijetno ekipo. Seveda gre za šolo in moj dvojček je nadvse navdušen nad vsem novim znanjem, skupinskimi razmišljanji ipd.”

Ana

V šolo sem se vpisala, ker imam željo brati iz karte. Zanima me ta znanost in Brina mi kot oseba zelo paše ter tudi cena je zame dostopna. V šolo sem vstopila brez kakršnega koli znanja.

Začela se je prva ura in ugotovila sem, da res nimam pojma o ničemer. Panika v glavi in občutkih.

Brina je govorila, da se učimo abecede. Ok. Vztrajala sem in se soočala z novimi informacijami in lastnimi izzivi, prepričanji, ki so me strašili v občutkih in hkrati navdihovali. Vztrajala sem in še vztrajam. Tekom ur sem vedno bolj dobivala vpogled v svojo karto in posledično boljšega razumevanja sebe.

Ja, počasi a vztrajno mi je šlo korak za korakom, uro za uro so informacije letele in vpogled (imaginacije) odtirale tančice goste koprene v moje globine, kar je karta še potrdila skozi Brinino interpretacijo planetov, znamen in hiš ter aspektov v moji natalni karti. Čeprav je bo potrebno na trenutke kar malo predihati in prespati kakšen vpogled. Ampak kaki navali spoznanj, videnj in občutij skozi celo leto vavvvvv. Danes sem bogatejša, modrejša in bolj avtentična na svoji sončni in astrološki poti življenja.

Lahko rečem, da sem na nek način osvobojena lastne iluzije in svobodno pripravljena stopati po poti, katero sem čutila a sem se jo bala. A to sem jaz v plesu z vsem stvarstvom.

Imaginacije so toppp. Odkrile so mi svet, ki ga obožujem in me polni z občutki izpolnjenosti.

Res mi je super, ker delamo intenzivno, poglobljeno na lastnem primeru. Tudi skupina s katero smo se skozi ure vedno bolj spoznavali smo postali med seboj zelo povezani ter domači. Na neki točki smo si zelo blizu in se imamo celo radi in se že veselimo, ko se v živo objamemo ter začutimo drug drugega.

Veselim se nadaljne poti in odkrivanja tančic v lastne globine in vpogleda v moč vesolja vsega stvarstva, ki je okoli mene in hrati v meni. Kako fantastično, da nam Brina predaja te informacije tega orodja, ki res pije vodo.

Hvala za zanimivo popotovanje v to znanje in osvojeno abecedo.

Ja, res sem osvojila abecedo astrologije. Fantastično. Na začetku si nisem predstavljala kaj to sploh je abeceda astrologije, a danes jo poznam.

Grem v svojem tempu dalje v želji, da se v nekem trenutku ta sestavljanka sestavi v moj mozaik .

Vesela sem, da imam vse posnetke vsake ure. Vsak posnetek mi je zelo dragocen. Danes ob ponovnem ogledu le-tega dobim informacijo katero sedaj razumen in jo lahko dojamem, ki jo takrat še nisem.

Lepo, bogato leto.

Anita

S prvo analizo svoje natalne karte sem se srečala pred dvema letoma. Čeprav mi astrologija ni bila tuja, sem bila nad interpretacijo navdušena. Vse se je poklapalo in spoznala sem, da hočem še in še več. In tako me je »poklicala« Brina. Čeprav je šlo sprva za slikarski klic, še eno mojo ljubezen, sem štartala z astrologijo, saj Brina dobesedno blesti na obeh področjih. Tako se druživa že več kot leto preko astrologije in nekaj mesecev preko slikanja. Je vrhunska učiteljica/mentorica, ki na objektiven, srčen, sproščen, zabaven, čustven in včasih tudi odštekan način nesebično predaja svoje znanje in izkušnje. Veselim se vsakega srečanja v prijetni skupinici podobno mislečih in čutečih dušic. Brina je tudi dušna oseba, ki nas s svojo energijo dviga, boža in nam daje prostor. Prvo leto smo se učili abecede, sedaj pa nadgrajujemo znanje s praktičnimi primeri in poglobljenimi temami, ki jih v kompleksni astrologiji ne manjka.

Irena

Brinin tečaj psihološke astrologije me je popeljal v koticke nezavednega in pomagal še bolje raziskati in začutiti sebe in druge. Razširil mi je obzorja in pomagal ozavestiti veliko osebnih stvari, ki ji sedaj lahko pomagam ozavestiti še drugim.

Priporočal bi ga vsakemu ki je na poti samospoznanja! Naj vas nič ne bo strah – predznanje ni potrebno, potrebna je le volja.

Illia