TERMINI:

1. termin

27.6. – 2. 7.

6-dnevni SLIKARSKI TABOR “V SVETU KONJ” – “DIVJINA SE PREBUJA V MAVRICI”, v sodelovanju s konjeniškim Parkom Starošince
Slikarska kolonija za otroke in mladino

RAZPRODANO!

CENA: 390 EUR


2. termin

6.7. – 11.7.

6 dnevni SLIKARSKI TABOR “MODRO PERO”
V sodelovanju s kampom MENINA Slikarska kolonija za otroke in mladino

ŠE 13 PROSTIH MEST

RAZPRODANO!

CENA: 390 EUR


3. termin

8.8. – 13. 8

6-dnevni SLIKARSKI TABOR v sodelovanju s konjeniškim Parkom Starošince
SLIKARSKI TABOR “V SVETU KONJ” – “PLUJEMO PO MAVRIČNI REKI USTVARJALNOSTI”

Konjeniško slikarski tabor za otroke, slikanje in jahanje konjev

RAZPRODANO!

CENA: 390 EUR


Dodatni termin

17. 8.-22. 8

6-dnevni SLIKARSKI TABOR “MAVRIČNI BOJEVNIKI”
V sodelovanju s kampom MENINA Slikarska kolonija za otroke in mladino

CENA: 390 EUR


OPOMBA: ŠTEVILO MEST NAD PRIJAVNIM OBRAZCEM!!


Nekaj utrinkov

Dragi ljubitelji umetnosti!

Pred vami je magična priložnost, da preživite čas v prijetni družbi, s podobno čutečimi dušicami.


“MODRO PERO”

Več o kampu Menina

Preko čutenja barv urejamo naša čustva, preko risbe se jasni naša misel. Slika sama je vedno refleksija našega notranjega ognja in sposobnosti zaznavanja ter prizemljevanja naših želja, hrepenenj, vizij. 

Potopitev v globine vaših duš v čudovitem objemu narave, vam bo omogočila, da raziščete notranje pokrajine, prisluhnete svojim občutkom, in vam pomagala, da preko slikarskega procesa prizemljite svojo vizijo oz. refleksijo. Biti in postati čuječi in pozorni opazovalci je lahko ključ do mariskaterih vrat, ki se odpirajo v lepoto navzven ali navznoter. To je lahko ključ, da v svoje življenje privabimo tisto, kar si želimo in postanemo zavestni ustvarjalci in občudovalci lepote. Lepota je refleksija življenja v vseh svojih odtenkih.

Kolonija je primerna za ljubiteljske slikarje, za popolne začetnike ali za tiste, ki želite in potrebujete pri svojem izrazu nadgradnjo in jasno vodstvo pri bolj zapletenih slikarskih postopkih. Program je primeren tudi kot terapija, in je odlična priložnost, da se predate notranjemu miru ter pocrkljate svojo dušico. 

Vsak posameznik bo voden individualno. Pred kolonijo bom z bolj zahtevnimi posamezniki pripravila grob načrt za dosego določenega cilja. Ostali pa se lahko prepustite voditi po splošnem program. Prehrana in nočitve so vključene v ceno, slikanje poteka 6-10 ur dnevno, 3 ure v dopoldanskem in 3 ure v popoldanskem času.

Kolonija je primerna za vse od 8 leta naprej. 

Dragi mladi prijatelji, Slikarska šola Brine Torkar, vas ponovno vabi na poletne slikarske, ustvarjalne tedne. Naša ekipa toplo vabi, da se udeležite in sprostite tokrat v okolju čudovite Zgornje Savinjske doline v kampu Menina. 

Sam prostor bo mladini omogočil veliko izbiro igral, tako na umetnem jezeru in v vodi, kot tudi na prostem. Vsi ki bodo želeli, se bodo lahko udeležili tudi obiska adrenalinskega parka. Za ta obisk je potrebna dodatna prijava in plačilo 8 eur, ki niso vključeni v ceno programa. 

Slika se 6-10 ur na dan. V tednu aktivnega slikanja se bodo otroci v vseh slikarskih tehnikah (svinčnik, oglje, akvarel, akril na platno, kolaž.

“DIVJINA SE PREBUJA V MAVRICI” in “PLUJEMO PO MAVRIČNI REKI USTVARJALNOSTI”

Slikarsko konjeniški program prpravljen v sodelovanju s konjeniškim parkom Starošince, zelo srčno glasbenico in profesionalko na  področju konjeništva, Metko Demšar Goljevšček. 

Več informacij kmalu, program v delu!

Nakonju.si


CENE:

390 EUR (polni penzion, materiali, prenočišče)

Spanje v počitniških hišicah. Za program “MODRO PERO” v kampu Menina lahko sprejmemo do 20 otrok. Programa “DIVJINA SE PREBUJA V MAVRICI” in “PLUJEMO PO MAVRIČNI REKI USTVARJALNOSTI” pa do 16 otrok. 

Kolonije vodim z asistenti.


Brina Torkar mag., akad. slikarka, vodja slikarske šole Brine Torkar

Več informacij na tel: 041 644 475

prijave zbiramo na: Brina Torkar, Tel: 041 644 475 ali Mail: novazorainfo@gmail.com


PLAČILNI POGOJI:

Po uspešni prijavi preko e-obrazca vam bomo na vaš e-mail poslali račun, ki ste ga navedli v e-obrazcu.
Po prejemu računa nakažete avans v višini 30% celotnega zneska programa, preostali del plačila pa je potrebno poravnati najkasneje 2 tedna pred pričetkom vašega programa.
Rezervacija prostega mesta bo opravljena šele po prejemu avansa.

Odpoved udeležbe v programu s strani prijavitelja:
Prijava na tabor je obvezujoča, prijavitelj v primeru neudeležbe ni upravičen do povračila plačila. Če se otrok ne bo mogel udeležiti tabora zaradi bolezni ali višje sile, vam bomo v primeru ustrezne in pravočasno sporočene odpovedi ponudili nadomesten termin oz. darilni bon, ki ga boste lahko vnovčili do konca koledarskega leta v katerem koli programu v izvedbi organizatorja. Odpoved je potrebno pisno sporočiti na elektronski naslov novazorainfo@gmail.com ter v primeru pojava bolezni priložiti zdravniško potrdilo, sicer prijavitelj ni upravičen do povračila plačila in nadomestnih programov. V kolikor otrok program, ki je že v teku, prekine na lastno željo oziroma na zahtevo pedagoškega vodje zaradi hujšega vzgojnega prestopka, prijavitelj ni upravičen do povračila plačila in nadomestnih programov.

Odpoved izvedbe programa s strani organizatorja:
Pridružujemo se pravici do odpovedi programa, v kolikor v posameznem terminu ne bo prijavljenih dovolj udeležencev. V tem primeru vam bomo ponudili možnost udeležbe v drugem terminu.
Pridružujemo se tudi pravici do odpovedi programa, v kolikor ga ne bi bilo mogoče izpeljati zaradi omejitev v povezavi z epidemijo Covid-19 ali druge višje sile. V tem primeru bo organizator poskrbel za povračilo plačila oziroma vam ponudil nadomestne programe/storitve v skladu z vašimi željami in individualnim dogovorom.


VTISI IZ SLIKARSKEGA TABORA “SPIRIT”

Nekaj utrinkov iz slikarske kolonije “Spirit”. Otroci so bili edinstveni, polni navdiha, vizij, res dovzetni za notranja potovanja in potovanja na slikarskem platnu.V meditaciji iskanja živalskega vodnika so videvali čudovite transformacije in prihode živali. Dobivali res krasna osebna sporočila. Zanimivo, da je več otrok naenkrat videvalo trikotnike v trikotnikih kot simbole…enost duha, uma in telesa. Neverjetno srčni, dobrohotni in nadarjeni otroci so bili na prvomajski koloniji. Poskrbeli smo drug za drugega in držala sem tempo do zadnjega. Zadnja slika je bila zaključena z večjimi otroci v četrtek po polnoči, zato da smo si v petek lahko privoščili tudi jahanje v gozdu.Čudovita prijateljstva so se spletla. Dobila sem že prostovoljca, ki bo pomagal pri ostalih taborih. In pri vsem tem mi je prvič asistiral tudi moja hči Tisa.Tarot karte, sveti les, eterika in moja malenkost z vsakodnevno podporo reikija, je presvetlila in poprla še dodatno čudovit prostor v katerem smo zadihali in zaplavali v ustvarjalno mavrično reko slikanja, risanja in divjine z konji in Akiro, našim pasjim varuhom. Hvaležna do neba.