O programu

Risanje in slikanje za odrasle

Način po katerem delamo z odraslimi, je prilagojen individualno vsakemu posamezniku. Prve vaje za začetnike delamo v tehniki svinčnika in treniramo opazovanje. Ni potreben velik talent, da izostrimo oko in natreniramo koncentracijo, ki je potrebna za slikanje in risanje, potrebna pa je kontinuiteta pri ustvarjanju.

Pomagamo in držimo varen prostor, da vsakdo najde način slikanja, risanja, ki je najbližji osebnosti posameznika.

Treniramo risbo, kot osnovo za vse nadaljnje delo, srečamo se z najbolj subtilno tehniko – akvarelom, ogljem ter akrilnimi barvami na platno. Ne omejujemo se na zvrst slikanja. Srečamo se s celim spektrom načinov slikarstva skozi zgodovino, ostanemo pa dalj časa pri tistem načinu, ki posameznika najbolj privlači. Enako je pri tehnikah, ki jih učimo.

Srečamo se s portretom, krajino, slikanju osebnih vizij, risanju figure, živali, notranjih prostorov, predmetov, s kolažem, digitalno risbo, slikanjem karakterjev.

Vse kar potrebujete je veselje in vztrajnost.

Prijave potekajo celo leto.

Slikarska šola je primerna tako za:

ljubitelje

kot za tiste bolj vešče

za srednješolce

študente

upokojence

Pripravili vam bomo program samo za vas, če boste to želeli. 

Pridruži se nam! Vzelo ti bo samo minutko

Vpis v program je mogoč skozi celo leto.

Za več informacij o prostih mestih, lokacijah in terminih pošljite  informativno prijavo.

Poleg redne slikarske šole, po dogovoru potekajo tudi priprave na:

 sprejemne izpitevikend delavnice, možnost delavnic za zasebne skupine, poslovne delavnice, učitelj za 1 dan  in počitniški slikarski oddihi.


CENA ZA REDNE UDELEŽENCE:

šolnina je 1464 EUR (10 mesecev od vpisa) – mogoče je pavšalno plačevanje 146,4 EUR/mesec + vpisnina

* izobraževanje poteka enkrat tedensko po 3 ure. V primeru izostanka od ure je možno uro nadoknaditi preko spleta ali v kakšnem drugem terminu.


Več na strani:  CENIK


Informativna prijava

Vpisi potekajo čez celo leto, v različnih krajih po Sloveniji. Programi trajajo 10 mesecev od vpisa, razen v času šolskih počitnic. Z informativno prijavo boste prejeli več informacij o posameznem programu in ne predstavlja nobene obveznosti za vas.