O programu

Risanje in slikanje za odrasle

Način po katerem delamo z odraslimi, je prilagojen individualno vsakemu posamezniku. Prve vaje za začetnike delamo v tehniki svinčnika in treniramo opazovanje. Ni potreben velik talent, da izostrimo oko in natreniramo koncentracijo, ki je potrebna za slikanje in risanje, potrebna pa je kontinuiteta pri ustvarjanju.

Pomagamo in držimo varen prostor, da vsakdo najde način slikanja, risanja, ki je najbližji osebnosti posameznika.

Treniramo risbo, kot osnovo za vse nadaljnje delo, srečamo se z najbolj subtilno tehniko – akvarelom, ogljem ter akrilnimi barvami na platno. Ne omejujemo se na zvrst slikanja. Srečamo se s celim spektrom načinov slikarstva skozi zgodovino, ostanemo pa dalj časa pri tistem načinu, ki posameznika najbolj privlači. Enako je pri tehnikah, ki jih učimo.

Srečamo se s portretom, krajino, slikanju osebnih vizij, risanju figure, živali, notranjih prostorov, predmetov, s kolažem, digitalno risbo, slikanjem karakterjev.

Vse kar potrebujete je veselje in vztrajnost.


Slikarska šola je primerna tako za:

ljubitelje

kot za tiste bolj vešče

za srednješolce

študente

upokojence

Pripravili vam bomo program samo za vas, če boste to želeli. 

Poleg redne slikarske šole, po dogovou potekajo tudi priprave na sprejemne izpite vikend delavnice za zasebne skupine in počitniški slikarski tabori.

CENA ZA REDNE UDELEŽENCE:

850 eur + 22% DDV letni program


Starejši od 14 let 80 eur + 22% DDV/mesec je možno pavšalno plačevanje + 65 eur vpisnine ob podpisu pogodbe.

120 eur/mesec (cena velja za mesečne obiske izobraževanja)Izobraževanje poteka enkrat tedensko po 3 ure.

Pri odraslih:

CENA: 1100 eur + 22% DDV letni program, plačilo v enkratnem znesku je 1100 eur + 22% DDV, oz. pavšalno plačevanje 110 eur + 22% DDV/mesečno.

Več na strani:  CENIK