Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Aktivacija, utelešanje in manifestacija božanskega odnosa

24 marca @ 13:00 26 marca @ 17:00

Dragi ljubitelji slikarstva, ljubitelji umetnosti

nekje v zraku že vonjam pomlad, četudi je sneg pod mojimi nogami. Ponekod sem videla forzicije že cveteti, telohi še od decembra kukajo iz zemlje, tudi trobentice so tu. Želja po razcvetu in ljubezni s partnerjem je klic Marčevskega slikarskega vikenda.

In za mesec Marec – 24.3.-26.3.,  zato vabim vse, ki vas kliče Manifestacijo božanskega odnosa.

Ko rastem in se spreminjamo, rastejo z nami tudi naši odnosi.

Manifestacija in priklic božanskega odnosa potrebuje več opornih točk.

Prva je zagotovo ugotovitev kaj in kako naj bi se ta odnos zate kazal. To ni samo vizija neke popolnosti, saj vsi vemo, da je iskanje popolnosti sizifovo delo in ne, ne gre za popolnost. Tudi pri tem priklicu gre za stik s seboj, uravnotežanje in vzpostavljanje povezav s frekvencami in deli nas, ki jih mogoče sploh še ne poznamo ali pa smo jih do sedaj izrinjali iz svojega življenja iz takšnih ali drugačnih razlogov. Doživljanje, sanjanje povezovanje z občutji, v specifičnem našem prostoru, takšna vizija, dobi jasno sliko, oprijemljivo obliko.

Sprejemanje lastnih pomanjkljivosti, bolečin, hrepenenj in predvsem priznanje, da si v resnici želimo vrednega in ljubečega harmoničnega odnosa s partnerjem, so izhodiščne točke, da do tega odnosa, hrepenenja, vizije v resnici tudi pride. 

Bolj, ko smo lahko z lastnim večdimenzionalnim pogledom, občutji kakšen je za nas ta odnos, kako se občuti takšen odnos, ko ga vidimo todi v prostoru in času, lažje se nam manifestira v življenju.

Moj doprinos je spremstvo in likovna artikulacija vaših vizij na platno. To bo 1 mesečni proces, in na vikendu bo le še izvedba.

Te kliče, dobrodošel, dobrodošla v neznano.

Dobrodošel domov.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
novazorainfo@gmail.com
tel.: 041-644- 475
www.slikarska-sola.si

PRIJAVE – KLIK

VEČ – KLIK

707 EUR (z DDV), early bird cena za 597 EUR je odprta 14 dni pred delavnico.

Zavod Nova Zora

Pri Brini

Šentjanž 70
Šentjanž, 3332 Slovenija
+ Google Map
041644475