Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

“Utelešanje moje vizije – Slikarski vikend v naravi”

18 novembra, 2022 20 novembra, 2022

Drage ženske in moški, vsi ki sanjate o tem, da bi se izrazili skozi slikarstvo in naslikali svojo najbolj globoko in intimno sliko-vizijo vizijo, upodobljeno v sliki, vas vabim da se mi pridružite na novem Slikarskem vikendu “Utelešanje moje vizije” – aktivacija osebnega kreativnega potenciala, ki bo od 18.11. – 20.11. 2022.
Tokrat sprejmem še 2 duši, ki sta si pripravljeni vzeti čas zase, aktivirati notranji potencial in uresničiti nekaj novega v svojem življenju.

Slikarski vikend je aktivacija notranjega kreatorja in priklic, oblikovanje osebne vizije, ki že dolgo počiva in obstaja v tebi. Slikanje služi kot orodje, za manifestacijo sanj, ki se ga na vikendu, na zelo ekstraktni način in po korakih, naučiš uporabljati.

Manifestiraj v svoje življenje točno tisto po čemer že dolgo hrepeniš in mogoče niti ne veš kaj to je.Slikarski vikend ti skozi celotni proces omogoči, da se polno nahraniš z mirom, pretočnostjo, in se inspiriraš preko ponovno vzpostvljenega stika s seboj.
Slikanje omogoča prečutenje občutkov – svojevrstno ustavitev, v času in prostoru, ki ti omogoča hkrati notranjo retrospektivo tvojih občutkov. To je prostor, kjer vznikajo misli. Tu se ti z soustvarjalci spontano odpirajo prostori in se ti reflektirajo nove relacije v odnosu do sebe in drugih.
Ta vikend je namenjen tebi, še posebno če čutiš, da že dolgo nimaš, si ne moreš ali ne znaš vzeti tega časa zase.

Z menoj doživiš suvereno vodstvo v kreacijo in slikanje. Slikanje ti bo omogočilo meditativen ustvarjalen počitek, odmik vase, stik s seboj, kar ti bo posledično prineslo napolnitev, po kateri hrepeniš. Slikanje torej omogoča prečutenje občutkov in svojstveno ustavitev.

Dovoli si vzeti:
Čas, ki ga preživiš z notranjo retrospektivo občutkov. Prostor, za vznikaje misli, kjer se ti z ostalimi soustvarjalci spontano odpirajo nove notranje duhovne pokrajine.
Utelesiti tvojo vizijo, svojstvenost skozi slikarstvo, in s tem aktivirati ustvarjalnost pri tvojem delu in doma.

Izraziti sebe skozi barve in oblike je čista magija čarobnost in je darilo.
Že naši predniki so verjeli v psihomahijo – to pomeni verjetje, da se tisto, kar naslikamo tudi uresniči. (primer so npr. : jamske poslikave in tudi drugje je možno najti reference te uporabe slikarstva za manifestacijo vizij).
Proces manifestacije hrepenenj in sanje je celovit in enostaven. Je trasformacija nezavednega v zavedno.

Pri manifestacijskem delu je pomembno, da povem in razjasnim, da nam prvi korak v procesu omogoči, da določen del sebe najprej spoznamo in ga potem integriramo v samo vizijo v likovni kompoziciji. Ta postopek se dogaja v pripravah, ki trajajo približno 3-5h pred dogodkom online.
Slikanja nam pomaga, da svojo vizijo lahko prečutimo iz različnih pogledov. Tovrstna posvečenost prinaša manifestacijo in fokus, ki ga potrebujemo v odnosu do raziskovanja sebe. Sama manifestacija se zgodi na svoj način. V resnici ne vemo, kako se bo vizija udejanila, naredimo pa gesto, da jo potegnemo na Zemljo. Iz razumskega vidika, lahko samo rečem, da nam slikanje lahko omogoči ubeseditev tistega, kar je v resnici v nas že dolgo in v trenutku procesa želi biti videno. Sam proces pa nam pomaga, da se dotaknemo teh delčkov sebe, ki vam jih zmorem s slikanjem, po vaši izbiri sestaviti. In to je vzpostavljanje stika z nezavednim.
Slikanje resnično lahko je, več kot samo postopek in jezik, je orodje preko katerega, ko se ga učimo, imamo možnost sebe izraziti, tudi v tistih delih za katere nimamo besed. Ko z vsemi občutki in našo resnico vstopamo v slikarski prostor, se prinesemo vanj, si ustvarimo in odpremo nov prostor za kreacijo tudi v svojem življenju prav tega, kar se rodi, vznikne iz neznanega iz naše podzavesti.

Ko vemo kaj je tisti eros, ljubezen, občutek lepega…temu lepemu na ta način naredimo plodna tla, da naša vizija postaja vidna, sčasoma otipljiva in prične rasti.

Ko vas spoznavam in aktiviram vaš potencial preko svetlobnega jezika, uporabljam za razumevanje vaše biti astrologijo in če je potrebno, lahko naredim tudi timeline healing.
Lahko se sliši kompleksno, a za tebe je pomembno le, da se prepustiš sebi in procesu. Nato vse steče…

S tem slikarskim vikendom, ko vas, te povabim k sebi domov, ob reko v naravo, ob ogenj, v umik v naravo se približaš hkrati k sebi. TA ODDIH JE ZATE:
Če iščeš vizijo v svojem življenju, se želiš postaviti na novo v bolj celovitega in kreativnega, samoustvarjalca svojega življenja.


Cena: 707 EUR (z DDV), early bird cena 597 EUR (z DDV) za prijave do 10. 11. 2022.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
novazorainfo@gmail.com
tel.: 041-644- 475
www.slikarska-sola.si

PRIJAVE – KLIK

VEČ – KLIK

Zavod Nova Zora

Pri Brini

Šentjanž 70
Šentjanž, 3332 Slovenija
+ Google Map
041644475