SLIKARSKE KOLONIJE 2019


TERMINI:

1. termin

sob 22. junij- 25. junij (4 nočitve) 
“USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE”
Slikarska kolonija za odrasle

CENA: 320 EUR

2. termin

tor 2.7.- 8.7. (6 nočitev)  
“POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE”
Slikarska kolonija v Kampu Menina za otroke in mladino

CENA: 365 EUR

3. termin

ned.18. – ned. 23. avgust (5 nočitev)  
“KLIC DIVJINE “
Konjeniško slikarski tabor za otroke, slikanje in jahanje konjev

CENA: 380 EUR

Dragi ljubitelji umetnosti!

Pred vami je magična priložnost, da preživite čas v prijetni družbi, s podobno čutečimi dušicami.

Že nekaj časa me prosite odrasli, da vam pripravim slikarsko kolonijo. Tako da z veseljem najavljam ustvarjalni program, ki sem ga skreirala prav v ta namen! 


USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE

Več o kampu Menina

Preko čutenja barv urejamo naša čustva, preko risbe se jasni naša misel. Slika sama je vedno refleksija našega notranjega ognja in sposobnosti zaznavanja ter prizemljevanja naših želja, hrepenenj, vizij. 

Potopitev v globine vaših duš v čudovitem objemu narave, vam bo omogočila, da raziščete notranje pokrajine, prisluhnete svojim občutkom, in vam pomagala, da preko slikarskega procesa prizemljite svojo vizijo oz. refleksijo. Biti in postati čuječi in pozorni opazovalci je lahko ključ do mariskaterih vrat, ki se odpirajo v lepoto navzven ali navznoter. To je lahko ključ, da v svoje življenje privabimo tisto, kar si želimo in postanemo zavestni ustvarjalci in občudovalci lepote. Lepota je refleksija življenja v vseh svojih odtenkih.

Kolonija je primerna za ljubiteljske slikarje, za popolne začetnike ali za tiste, ki želite in potrebujete pri svojem izrazu nadgradnjo in jasno vodstvo pri bolj zapletenih slikarskih postopkih. Program je primeren tudi kot terapija, in je odlična priložnost, da se predate notranjemu miru ter pocrkljate svojo dušico. 

Vsak posameznik bo voden individualno. Pred kolonijo bom z bolj zahtevnimi posamezniki pripravila grob načrt za dosego določenega cilja. Ostali pa se lahko prepustite voditi po splošnem program. Natačnejši program bomo dorekli ob plačilu akontacije. Prehrana in nočitve so vključene v ceno, slikanje poteka 6 ur dnevno, 3 ure v dopoldanskem in 3 ure v popoldanskem času.

Kolonija je primerna za vse od 16 leta naprej. 

POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE

Dragi mladi prijatelji, Slikarska šola Brine Torkar, vas ponovno vabi na poletne slikarske, ustvarjalne tedne. Naša ekipa toplo vabi, da se udeležite in sprostite tokrat v okolju čudovite Zgornje Savinjske doline v kampu Menina. 

Več o kampu Menina

Sam prostor bo mladini omogočil veliko izbiro igral, tako na umetnem jezeru in v vodi, kot tudi na prostem. Vsi ki bodo želeli, se bodo lahko udeležili tudi obiska adrenalinskega parka. Za ta obisk je potrebna dodatna prijava in plačilo 8 eur, ki niso vključeni v ceno programa. 

Slika se 6 ur na dan. V tednu aktivnega slikanja se bodo otroci v vseh slikarskih tehnikah (svinčnik, oglje, akvarel, akril na platno, kolaž.

Podrobni program dobite ob prijavi. Plačilo akontacije je 150€.

KLIC DIVJINE

Slikarsko konjeniški program prpravljen v sodelovanju s konjeniškim parkom Starošince, zelo srčno glasbenico in profesionalko na  področju konjeništva, Metko Demšar Goljevšček. 

Več informacij kmalu, program v delu!

Nakonju.si


CENE:

USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE: 320 EUR

POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE: 365 EUR (polni penzion, materiali, prenočišče)

Spanje v počitniških hišicah. Za programa “USTVARJALNA MOČ KREACIJE IN SAMOREFLEKSIJE” in “POČIVAMO V SRCU USTVARJALNE NARAVE” v kampu Menina lahko sprejmemo do 20 otrok. Program “KLIC DIVJINE” pa do 24 otrok. 

Kolonijo vodim z asistenti.

Brina Torkar mag., akad. slikarka, vodja slikarske šole Brine Torkar


Več informacij na tel: 041 644 475

prijave zbiramo na: Brina Torkar,Tel:
041 644 475 Mail: torkar7@gmail.com

%d bloggers like this: