🌈🔥🌈🤍🏹🙋🏾‍♀️

Ste pripravljeni na vzlet?

Pripravljeni na novo rojstvo, preporod, na spust po toboganu lastne vizije?

V leto 2022 naj vam bo nebo meja.

Življenje kliče. Sanje nas kličejo. Kreacija kliče. Strast kliče. Ljubezen kliče. Tvoja pesem te kliče. Tvoja slika te kliče.

👑🌈🔥 In nikamor ne rabiš oditi, samo potopi se z menoj v globino svoje duše in napoji se nekatarja obstoja, ki se rojeva ob čutenju sebe, resničnega ali “neresničnega” sveta, da vznikne tvoja realnost.

“FANTAZIJA JE ROJSTNI KRAJ REALNOSTI.”

Če se je karkoli premaknilo v tebi je ta klic zate. 👑🌈🔥 Slikarski retreat v naravi, ob vodi, ognju, pri meni doma, v toplem objemu melodij, barv in oblik, ki si jih boš drznil prizemljiti ob mojem spremstvu in seči za svojimi navdihi in sanjami? Niste še nikoli drzali čopiča v roki? Nič zato, dovolj je želja in volja, odločitev da se spustiš v neznano.

Največkrat so besede premalo, da bi opisale multidimenzionalnost našega bivanja. Nahajamo se v pretresljivih časih, ko se zbujamo ob ehu klica iz pradavnine. Se spomnijamo in zbujamo, v zavedanje, da je življenje mnogo več, kot le trpljenje, prilagajanje in čakanje na nekaj, na nekoga, da nas reši, osvobodi, ljubi…in vseeno je vse to tudi življenje, ki odseva vrednost polariteti le-tega.

Čas, prostor, paleta barv in občutkov čaka, da se ji prepustimo in zasijemo v novem sebi, zase in za ljubljene ali malo manj ljubljene. Zasij in se nam pridruži na januarskem slikarskem retreatu.

Darilo je interpretacija tvoje natalne astro karte. Priprave se pričnejo takoj ob prijavi, preko zooma!

Aktivacija z svetlobnim jezikom, in ob klicu ter v kolikor prepoznam, naredim tudi healing.

Vaša Brina Torkar

🥰👑🙋🏾‍♀️🏹🤍🕊🔥 ODLETIMO Z PTICAMI NA KRILIH USTVARJALNE SVOBODE!

Več o programu na slikarska-sola.si Prijave na novazorainfo@gmail.com ali na 041644475 🌈🔥🌈🏹🙋🏾‍♀️

Categories:

Tags:

No responses yet

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja